LEGO Mindstorms NXT interesseert mij zeer. Ik heb zelf ook een set en bouw er graag leuke creaties mee. Ook ben ik zo nu en dan eens op zoek naar nieuwe leuke sensoren e.d. welke ik dan integreer ik mijn MIndstorms NXT projecten. In deze categorie lees je over enkele van mijn projecten en projecten van anderen.

Happy dog

Door Joen op donderdag 4 juni 2009 11:32 - Reacties (3)
Categorie: LEGO Mindstorms NXT, Views: 3.910

Cambot v1

Door Joen op zaterdag 16 mei 2009 23:03 - Reacties (10)
Categorie: LEGO Mindstorms NXT, Views: 6.477

Cambot v1Al enige tijd heb ik mijn LEGO Mindstorms NXT set niet meer gebruikt totdat ik onlangs een leuk apparaatje voor Mindstorms NXT tegen kwam op internet (Mindsensors.com: een Playstation 2 controller interface. Speciaal bedoeld om draadloze PS2 controllers op aan te sluiten (een normale bedrade controller werkt niet heb ik al ontdekt, zal wel te veel stroom trekken). Ik heb hem direct besteld afgelopen maandag en vandaag (de zaterdag daar op) ontvangen vanuit Amerika.

Het begon gelijk te kriebelen in mijn vingers: ik moest en zou een Mindsotrms NXT robot bouwen waarin de interface ingebouwd zou worden. Dus ik ben direct eerst wat aan het testen gegaan met de PS2 interface om te ontdekken hoe je in de Mindstorms NXT software de PS2 inteface moet uitlezen.

Lees verder »